Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- راهکارهایی وجود دارد که می تواند مانع از دست دادن موجودی کارت بانکی شود. به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، به تلاش برای به دست آوردن اطلاعاتی مانند نام کاربری، رمز عبور، اطلاعات بانکی و ... "فیشینگ" می‌گویند.   شبکه‌های اجتماعی و پرداخت‌های آنلاین اولین مراکز هدف فیشینگ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این ایمیل‌هایی که با این هدف ارسال می‌شوند و پیوندی از سایت دارند، اما در بیشتر مواقع حاوی بدافزار هستند.   نحوه کار در فشینگ   در فیشینگ متهمان سایبری اقدام به کپی برداری از صفحه اصلی مانند صفحه درگاه پرداخت الکترونیکی کرده و با جعل آن، از کاربر می‌خواهند برای پرداخت هزینه کالای خریداری شده اطلاعات خود را در آن وارد کند. وقتی طعمه این کار را انجام می‌دهد، سایت اعلام خطا می‌کند در صورتی که تمام اطلاعات بانکی فرد از شماره کارت تا رمز دوم در اختیار کلاهبرداران قرار گرفته است. باید برای استفاده از درگاه‌های الکترونیکی حتما به https توجه شود.   در روش دیگر به به صورت ایمیلی است و بیشتر تجار را هدف قرار می‌دهد، فرد با ساخت ایمیل شرکت فروشنده، از خریدار درخواست وجه کرده یا شماره حساب جعلی را به جای حساب اصلی برای قربانی ارسال می‌کنند.   فرد وقتی پول را بدون استعلام به شماره حساب اعلامی می ریزد، تازه متوجه می‌شود دچار کلاهبرداری شده و پولی به حساب فرد مورد نظر نرفته است.   معمولا در فیشینگ ایمیل تنها یک حرف تغییر می‌کند که جلب توجه نکند. بهتر است برای پاسخ به ایمیل‌ها، همیشه آدرس را وارد کرده و هیچگاه روی همان ایمیل ارسالی فوروارد انجام نشود.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۷۹۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی که در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، همایون حائری معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران صنعت نیروگاهی کشور سخن می‌گفت، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و تصریح کرد: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر در دو مرحله، یک‌بار ۲۰ همت و یک بار هم ۳۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و اخیراً هم ۲۲ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولید کنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

مدیرعامل توانیر افزود: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالباتشان مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند. تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاه‌ها طی یک بازه زمانی ۳ ساله را که در قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 6094669 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • پرداخت ۲۲ هزار میلیارد تومان به حساب تولیدکنندگان برق
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها